Új Ford alkatrészek
Ford bontott alkatrészek
Ford Motorolaj
Fagyálló hűtőfolyadék Ford típusú
Végleg kivonatás bontási igazolással.
Ford Akciók
Ford Felnik
Vásárlási kedvezmények
Ford Fiesta Ford Ka Ford Fiesta courier Ford Mondeo Ford Focus Ford Transit Ford Scorpio Ford Sierra Ford Escort Ford Galaxy Ford C-Max -  összes Ford Fusion Ford Puma Ford S-Max Ford Transit Connect Minden Ford  Az oldalhoz flash player szükséges
Autó - Fordul Kft 1181 Budapest Besence u. 8. Telefon: + 36 (1) 2-903-903
Megnevezés: A vásárlási kedvezmények feltételei, itt olvashatóak!
Típus: Minden Ford
Leírás: Tisztelt Ügyfeleink!

- Új üzlet és ügyfélváró helyiséget nyitottunk:

Szeretnénk a cégünket felkereső, már meglévő és leendő új Ügyfeleink látogatását kényelmesebbé, és kellemesebbé tenni, ezért alakítottunk ki külön ügyfél parkolókat és egy tágas, modern, dekoratív ügyfélváró teret, amelyet a jövőben is folyamatosan fejleszteni fogunk.

- Ügyfél és gépjármű-nyilvántartó rendszer:

Szeretnénk gyorsabban és precízebben kiszolgálni vásárlóinkat, ennek érdekében létrehoztunk egy Vevő és gépjármű nyilvántartó rendszert, amely számos kedvezményt és előnyt biztosít Önnek!

Vevőnyilvántartásunkban regisztrált vásárlóink számára elérhetők a különböző mértékű árengedmények az előzetes vásárlásaik alapján, és árgaranciát is kapnak az érdeklődéstől számított 30. napig!

- Garancia minden alkatrészre:

Minden nálunk vásárolt alkatrészt bevizsgáltan, megjelölve és beszerelési garanciával (max. 3 nap) értékesítünk. Továbbá a szervizünkben beépítetett alkatrészekre extra garanciát vállalunk, alap garanciához még további min. 1, max. 6 hónapot!

- Rugalmas és kedvezményes ügyfélkezelés:

Magyarországon bárhova eljuttatjuk a tőlünk kért alkatrészeket utánvételes díjfizetési lehetőséggel, az áru értékétől függően, akár díjmentes szállítási költséggel! Műszaki vizsgáztatás, melynek közelgő esedékességéről, kérése szerint és megadott formában tájékoztatjuk Önt! Az Ön autó típusára szabottan, értesítjük aktuális akcióinkról és az autójának esetleges szükségleteiről, pl.: motor, fék, futómű revíziók.

- Bővült szakember létszámunk:

További három szerviz szakemberrel bővült csapatunk, amely lehetővé teszi azt, hogy hatékonyabban és precízebben, tudjuk elvégezni a ránk bízott feladatokat!

- Csere és bér-autó lehetőség:

Regisztrált Ügyfeleink kedvező-áron bérelhetnek csere autót, amíg autójukat javíttatják szervizünkben.

- Autómentés-szállítás:

Autó-mentést is biztosítunk regisztrált Ügyfeleink részére az Magyarország bármely pontja, és Budapest között, kedvezményes áron.

- Ajándék:

Minden kedves Ügyfelünk a vásárlása alkalmával meglepetés ajándékot kap, vagy ha jól érvel, élőben élheti át az alkudozás - árengedménnyel kecsegtető érzését!

Hiszen, a Pénz beszél és azt „mondja”: - Marad!

Vagy azt „mondja”: - Megyünk tovább!

Ügyfélnyilvántartó rendszerünk be ( fordautobonto@gmail.com ) -ra elküldött e-mail-ben tud regisztrálni.

A regisztrációhoz szükséges adatok:
Ügyfél Neve, Ford gépjárművének alvázszáma, az Ügyfél mobiltel. száma és
e-mail címe, amennyiben eltérő attól, amiről a regisztrációs levelet küldi.

Köszönjük!

Esetleges felmerülő kérdéseivel, kéréseivel Forduljon bizalommal: Czinkóczi Zoltán vagy Horvát Zoltán kollégáinkhoz!